کتابخانه دانشگاه بالتیمور

ROBERT L. BOGOMOLNY LIBRARY

LOCATION :BALTIMORE, MD, USA

ARCHITECT:BEHNISCH ARCHITEKTEN, BOSTON

CLIENT:UNIVERSITY OF BALTIMORE

DESIGN:2014-2018

COMPLETION:2018

The transformation of the University of Baltimore’s Robert L. Bogomolny Library respects the memory and history of the original library design while simultaneously modernizing it to meet contemporary research, scholarship, archival and environmental demands. The building, situated at the prominent intersection of Maryland Avenue and Oliver Street, has immediate visual connections to Penn Station and other important landmarks on the UB Campus

The original massing concept of the Library is substantially maintained – that of the “floating box” housing all of the library’s treasures. To the west of the building, the space formerly occupied by an auditorium is now a new academic and public space with the addition of a Glass Hall. The geometry of this addition differentiates the new construction from the existing building while retaining the elemental simplicity of the original floating box

The Glass Hall addition created on the west façade of the original building commands a significant presence along Oliver Street and signals a new intervention in the life of the building. It creates a new entrance on Oliver Street, an important pedestrian link between the newly completed University Bookstore and the John and Frances Angelos Law Center. The Glass hall and the urban plaza that form around its base populates the new pedestrian way with vibrant public amenities that signal the University’s commitment to developing a strong and welcoming urban presence

Inside, the Glass hall promotes interior circulation, brings daylight and views into the original floor plate, and creates new informal study and meeting perches within its enclosure. Such spaces reappear on the library floors as well, acknowledging a new era of library use that privileges learning and interaction. With extensive interior glazing and flexible layouts, the life of the library as a key node in the University of Baltimore network can be ensured

استودیو معماری: Behnisch Architekten

موقعیت: آمریکا، بالتیمور

طراحی تا اتمام اجرا: ۲۰۱۴ – ۲۰۱۸

استودیو معماری Behnisch Architekten از جمله شرکت های بزرگ بین المللی است که اصلیت آلمانی دارد، از سال ۱۹۸۹ مشغول فعالیت است و در حال حاضر، در چند شهر آلمان و همینطور شهر بوستون آمریکا دارای دفتر کار است. این دفتر معماری پروژه های بزرگی را طی سالهای فعالیت در نقاط مختلف دنیا طراحی نموده است که کتابخانه دانشگاه بالتیمور یکی از آنهاست. کارهای این شرکت معماری آلمانی را می توان، بزرگ مقیاس توصیف نمود. با توجه به رزومه و نمونه کارهای درج شده در وب سایت این شرکت، می توان پروژه های بزرگی را مشاهده نمود.

این پروژه، در حقیقت یک کار بازسازی اساسی بوده است. سایت پروژه در گذشته نیز، ساختمان کتابخانه دانشگاه بوده است.

تیم معماری، حجم معماری این ساختمان را از یک حالت سلب و حجم مکعب مستطیل، به یک حجم پویا و البته ساختار شکن تغییر داده است. اگر به این ساختمان نگاهی بیاندازید، در ضلع غربی، خواهید دید که یک حجم شیشه ای بزرگ با شکل هندسی چند ضلعی، از ساختمان بیرون آمده است. این تلاقی حجم ها به گونه ای رخ داده که می توان اینطور تصور نمود که یک حجم شیشه ای چند ضلعی، بر سر ساختمان فرود آمده و آن را قطع نموده است. اما حقیقت آنجاست که ساختمان در ضلع غربی، تغییر نما داده و نمای سرامیکی جای خود را به یک سازه بزرگ که با متریال شیشه پوشانیده شده، داده است.

در ورای این حجم هندسی شیشه ای، یک فضای نشیمن بزرگ طراحی شده که در آن دانشجویان می توانند آزادانه بنشینند و به فعالیت های خود بپردازند. در گذشته در این قسمت از ساختمان، کتابهای کتابخانه نگهداری می شده است اما از آنجه که در اصول طراحی کتابخانه، باید محفظه های کتاب را از نور خورشید محافظت نمود، پلان کتابخانه دستخوش تغییرات شده و محفظه ها و قفسه های نگهداری کتاب، به بخش های دیگر منتقل شده است. علاوه بر این، این نمای شیشه ای، یک دید بسیار خوب از فضای داخل کتابخانه به خیابان های پیرامون را ایجاد نموده است.

آنچه در مورد معماری ساختمان کتابخانه بالتیمور می توان گفت، این است که ساختمان از یک حجم معماری سلب قدیمی تبدیل به یک ساختمان مدرن و جذاب شده است. جایی که دانشجویان، می توانند از جذابیت بصری ساختمان لذت ببرند. نمای ساختمان کتابخانه را می توان نقطه عطف این پروژه دانست.

منابع: behnisch/archline

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *